Зала под наем

Зала „ЛИЛИЯ“
Уютно и удобно място за провеждане на вашето събитие (обучение, семинар, презентация, международен симпозиум, курс, работна среща, провеждане на интервю, както и за заснемане на видео обучение/лекция и т.н.

Предишна
Следваща

Зала Лилия е разположена в новосъздаваща се част на София на ул. Сашо Николов – Сладура № 7. Мястото е изключително комуникативно и лесно достъпно, на 8 минути от метростанция Витоша, Мол Парадйс и в непосредствена близост до болница Вита и спирки на градския транспорт. Наоколо има и множество заведения, както и културни институции. При нас Вие ще посрещнете Вашето събитие в една приятна, уютна и комфортна обстановка. Залата разполага с богата дневна светлина, климатизирана е за топлите и студените дни.КАПАЦИТЕТ:Залата предлага 30-35 места тип презентация (само столове). 

Разполага с мултимедиен проектор, прожекционен екран, дъска за писане, флипчарт, щори за затъмняване.ОБОРУДВАНЕ:Бюра и столовеМултимедиен проектор (безплатен при ползване на залата за цял ден)Флипчарт (не включва консумативи като листа и маркери)Прожекционен екранДъска за писанеЗатъмняващи щориИнтернетКлиматик

Цени

Посочените цени са валидни за работното време на учебния център. При наемане на залата в извънработно време, се доплаща 10 лв./час.

Цените включват използването на посоченото оборудване. Не включват следните компоненти: консумативи за флипчарт.

Посочените цени са крайни и не подлежат на облагане с ДДС.

СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ:

Организиране на кетъринг
Копиране и принтиране
Консумативи за флипчарт
Ползване на мултимедия (при наемане на залата за по-малко от 6 часа)

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЗАЛА "ЛИЛИЯ"

делнични дни: 9.00 до 21.00
събота и неделя: 9.00 до 17.00

УСЛОВИЯ И ЗАПЛАЩАНЕ:

Когато предвиждате времето за заявка, имайте предвид, че залата се запазва от часа, в който желаете да имате достъп до нея до часа, в който ще бъде напусната.
Всеки започнат час се таксува като цял.
Залата се запазва за конкретната дата и час след 100% заплатена такса минимум 7 дни предварително.

Свържете се с нас

Телефон

0886787899  / 0889545775

Адрес

София, кв. Кръстова вада, ул.Сашо Николов – Сладура 7