За нас

Лилия Костова

Казвам се Лилия Костова.Имам дъщеря на 6 г. и заедно с нея и нейните приятелчета обичаме да играем и да творим.Обичам децата, обичам новите неща, новите предизвикателства и креативните решения.От дете моята страст са игрите във всичките им форми и нюанси.Целият ми професионален път е свързан с децата.Те са моето вдъхновение и надежда.
 Имам 22 години трудов стаж, като реанимационна и операционна сестра в Клиника по детска хирургия   при болницата „Н. И. Пирогов“- моята житейска школа за работа в екип , свързаност  и отдаденост към децата.
    Завършила съм СУ Климент Охридски, специалност „Учител по Химия и Физика“.В момента съм  докторант в СУ Климент Охридски, Факултет по математика и информатика,катедра СИ, Управление на знания.Работата и общуването с младите хора ме вдъхновява да се развивам и да раста заедно с тях.Вярвам , че всеки човек има потенциал да се развива във всеки един миг от живота си и е важно да намери правилните инструменти, правилните хора , знания и умения за да реализира способностите си.
 Това е моята мотивация , заедно с моята приятелка Миглена Ангелова да създадем и развием едно алтернативно място за учене и развитие на децата чрез Дизайн мислене и Проектно базирано обучение-Учебница „9 музи.

Миглена Аврамова

Казвам се Миглена Аврамова, но приятелите ме наричат Меги. Майка съм на две прекрасни дъщери Ирена на 8 г , Мариела на 11г. , а с мъжа ми Сашо сме заедно повече от 20 години. По професия съм ветеринарен лекар, но от известно време не се занимавам с това. Много хора се чудят, защо един лекар ще се занимава с детски център. Аз съм човек, който обича предизвикателствата, а и в живота към всяко мое начинание ме води мисълта за семейството и за децата. Така създадох своята академия „Успешна майка“ , където чрез личен пример, обучения и лекции помагам на майките да отглеждат здрави децата си и ги учи, какво да правят за да са спокойни и да не се притесняват, когато децата се разболеят.
Председател съм на училищното настоятелство, в училището, в което до скоро учеха децата ми. Това ми занимание беше и една от причините да се съглася да работя с моята приятелка Лили, за да създадем заедно УЧЕБНИЦА „9 музи“. При нас чрез игри и различни занимания учим децата да мислят, да вземат сами решения, да мечтаят и да развиват способностите си.
Заедно с двете си дъщери участвам в проекта „ОТ ДЕЦА ЗА ДЕЦА“, в детската арт работилничка „Сръчни ръчички“, където децата творят и създават красоти. Идеята на работилничката е децата да общуват пълноценно, чрез изкуството.
Освен това съм инструктор по ЙОГА НА СМЕХА и заедно с Лили водим мисиите от програмата ДИЗАЙН ШАМПИОНИ.

Екип

Вито Веселинов

Виктор Веселинав (Вито)

Авиационни курсове

Въпреки скромната си възраст от 17 години, Вито е един амбициозен млад предприемач, мечтател и воин по душа.

Ваня Зографова

Ваня Зографова

Класически балет

Балерина с голям професионален опит. Нейната истинска страст и вдъхновение винаги е бил балета.

УЧЕБНИЦА "9 музи"