Клуб „МЛАД ОТКРИВАТЕЛ“. Всяка неделя от 15:00 до 16:30 часа

Учебница „9 музи“ предлага незабравимо приключение за вашето дете. Много смях, игри и пътешествия и опознаване на различни професии.

Заповядайте на 20 октомври от 15:00 часа, когато започва нашият Клуб „МЛАД ОТКРИВАТЕЛ“, къдто децата ще открият и ще опознаят различни професии, ще преживеят пътешествия, ще пилотират самолет, ще летят в космоса и ще опознаят планетите на Слънчевата система!

Клуб „МЛАД ОТКРИВАТЕЛ“ е с продължителност 9 месеца. В продължение на 4 срещи всеки месец децата ще откриват и опознават различна професия. Професиите са на базата на дизайн мислене. Ние работим с програма Дизайн шампиони на Red Paper Plane. Тук може да научите повече за програма „Дизайн шампиони“: https://9musesbg.com/9muses/design-champions/

Опознавайки различните професии децата развиват качества необходими за развитието на всяко дете: креативно мислене, комуникация, любопитство, инициативност, постоянство и упоритост, адаптивност, работа в екип, лидерство.

Заниманията в Клуб „МЛАД ОТКРИВАТЕЛ“ протичат от 15:00 до 16:30 часа всяка неделя, ето и програмата, която сме подготвили за всички месеци, като си запазваме правото да правим промени при необходимост:

От 20.10. до 10.11. в четири последователни недели децата ще открият и ще опознаят професията на архитекта. Ще научат какво представлява ателието на архитекта и как му хрумват идеите за сградите. Как се правят чертежи и накрая децата трябва да направят сами макет на сграда.

От 17.11. ще бъдем арктически откриватели. Децата ще научат какво е да си откривател и ще се запознаят с известни откриватели и как са били създадени картите и са открити континентите. Накрая децата ще преживеят истинска откривателска експедиция до Арктика. Следващите дати за провеждане на мисия Откривател са 1, 8 и 15.12.

От 5.01.2020г ще бъдем Еколози – това е втората част от Арктическите ни мисии. Децата ще опознаят работата на еколога и ще трябва сами да подготвят експедиция до Арктика с цел заснемане на филм за застрашен вид или за създаване на резерват. Сами ще преценят как ще пътуват, какво оборудване ще позват и ще трябва да си сформират работен екип. Другите дати на провеждане на мисия Еколог са 12,19 и 26.01.2020 г

Продължителност на заниманията

Започваме на 20.10. в 15:00 часа и приключваме в 16:30 часа

Цени

Освен за 4 последователни посещения може да запишете децата си и за единични. 

Цената за 1 мисия (4 последователни посещени) е 70 лв, а на единични посещения е 19 лв.,

Допълнително се заплащат различни посещения, летенето с авиосимулатор, пътувания и други!

Къде се намира:

София, Кв.Кръстова вада, ул.Сашо Николов – Сладура 7

Как да стигна:

УЧЕБНИЦА“9 музи“ се намира на 8 минути пеша от Метростанция „Витоша“ и Парадайз мол.

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

0886 78 78 99, 0889 54 57 75
www.9musesbg.com
Facebook: www.facebook.com/9musesbg

Instagram: www.instagram.com/uchebnica

Youtube: http://bit.ly/2MhSjqc

*Необходимо е предварително записване:

Изисква се предварително записване за занималнята или за отделните занимания, защото местата ни са ограничени!

За записване и повече информация може да се обадите на телефон 0886 78 78 99, 0889 54 57 75

За кого:

Подходящо за деца от 6 до 12 г.

Запишете се

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest