Работилничка – букет от хартиени цветя за мама. На 4.03. от 18:00 часа.

Букет от хартиени цветя за мама, подходящ подарък за наближаващия скъп ден за всяка дама, любим празник на всяка майка и международен ден на жената 8-ми март!

По този повод ви каним на весела работилничка за изработване на букет от хартиени цветя за мама!

Провеждане

Запишете своите деца за РАБОТИЛНИЧКАТА ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА БУКЕТ ОТ ХАРТИЕНИ ЦВЕТЯ ЗА МАМА на 4.03. от 18:00 часа да направим от сърце за най-любимата и обичана мама прекрасен букет!

Букетът, който всяко дете ще сътвори ще съдържа 5 различни цветя и ще бъде направен от креп хартия и празнично опакован.

За час и 30 минути ще сътворим подходящ подарък за празника на мама 8-ми март, освен това се запазва и мил спомен. ♥

Необходимо е да пристигнете в детския център 10-15 мин преди започване на заниманието за адаптиране в обстановката.

Работилничката е подходяща за деца от 5 до 12 години.

Цена

Цената за едно посещение е 15 лева. За всяко следващо дете от семейството е по 12 лева.

Как да се запишете?

За участие е необходимо предварително записване на телефон 0889545775 или във формата за записване в края на страничката.

Творческата работилничка е само за деца и присъствието на родители в детския център по време на заниманието не е възможно. Разположението на УЧЕБНИЦА “9 музи” предразполага към приятно прекарване на кафе или на шопинг в Парадайс мол.

Важно

На заниманието не се допускат болни деца. Болните деца ще бъдат връщани, за да се предпазят здравите деца и ще се таксува запазеното им място.
Ако сте възпрепятствани да се включите в заниманието и сте запазили място за участие, моля да ни уведомите своевременно, за да може освободеното място да се заеме от друго желаещо дете.

Центърът ни се намира в най- новата част на София, кв.Кръстова вада, ул.Сашо Николов – Сладура 7, на 8 минути пеша от Парадайс мол!

Носете си чехли или други подобни чудеса!

Очакваме ви с нетърпение!!

Запишете се