Пилатес за Начинаещи. Всеки петък от 18:00 часа

Заповядайте всеки петък от 18:00 часа в новият ни клас по ПИЛАТЕС ЗА НАЧИНАЕЩИ.

Методът „Пилатес“ е техника за ума и тялото. Баланс на тялото, контрол на ума. Концентрация е първият принцип на Пилатес. Концентрирани  и свързани със себе си. Осъзнато изпълнение на движениета и контрол на състоянието на тялото.

Пилатес – плавно движение съчетано с дишане. Ще разберете за специфичния начин на дишане, който се спазва в Пилатес по време на Пилатес класа. Ще научите как да работите с центъра на тялото или  “the core“ и да поддържате центъра стегнат при изпълнение на всяко движение. Всяко едно движение е за сила на центъра. Резултатът  е стегната коремна мускулатура след редовни тренировки.

Пилатес –оформяне и сила на тялото без да хипертрофира мускули, укрепва и тонизира мускулите, по-голяма мобилност,  повишава гъвкавостта и и прави фигурата по-стройна, подобрява и коригира стойката, премахва болките в кръста. Подобрява кръвообращението, облекчава стреса и повишава физическата издръжливост.

Обикновенно приемаме тялото за даденост. Не се замисляме колко фина и съвършенна структура е всъщност. След класа по Пилатес приятно ще се изненадате от себе си на какво е способно Вашето тяло и ще усетите различни видове мускулни групи. двежения, при които не се изолират отделни групи мускули. Не се работи само върху опредена област от тялото. Тренират се няколко мускулни групи наведнъж чрез ниско интензивни, плавни и продължителни и балансирани движения.

По време на Пилатес класа спазваме основните принципи на Пилатес: Концентрация, Дишане, Център, Контрол, Прецизност, Флуидно движение. И допълнителните принципи Баланс и Координация.

Пилатес клас за начинащи: Започваме с 15 фундаментални движения за начинаещи.

Запознаваме се постепенно с всяко движение, детайлното изпълнение и особености. Всяко едно движение от тези 15 е основа за прогресиите на движенията за средно напреднали и напреднали.

Класът по пилатес е подходящ за възрастни.

Цена на едно посещение 12 лева.

Водещ: Анелия Алексиева – пилатес преподавател за начинаещи, за средно напреднали и напреднали към международната академия MKPilates Akademy.

Участието е само с предварително записване на 0886787899 или 0889545775
или в платформата за записване в края на страницата.
Местата са само 10 затова побързайте да се запишете, защото бързо се запълват.

Насладете се и се забавлявайте!

Запишете се