Работилничка за изработване на мартеници. На 19 и 26 февруари от 18:00 часа.

Традиционно по това време на годината започваме да се подготвяме за един любим празник и за малки и за големи – Първи март. Но децата най-много се радват на белите и червени мартеници особено ако са направени от тях самите.

Записвам се за работилничката

Провеждане

Запишете своите деца за РАБОТИЛНИЧКАТА НИ ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА МАРТЕНИЦИ на 19 и 26.02. от 18:00 часа да направим от сърце за най-любимите си хора своите мартеници!

За час и 30 минути ще сътворим сет от колкото успеем на брой мартенички. Ще нанижем мъниста и цветни нишки и ще ги наречем с добри мисли и пожелания.

Необходимо е да пристигнете в детския център 10-15 мин преди започване на заниманието за адаптиране в обстановката.

Работилничката е подходяща за деца от 5 до 12 години.

                                      Цена

Цената за едно посещение е 15 лева. Цената за второ и трето дете от семейство е по 12 лева.

                           Как да се запишеш?

За участие е необходимо предварително записване на телефон 0889545775 , на лични съобщения на фейсбук страничката ни или ПРОСТО НАТИСНЕТЕ ТУК.

Творческата работилничка е само за деца и присъствието на родители в детския център по време на заниманието не е възможно. Разположението на УЧЕБНИЦА “9 музи” предразполага към приятно прекарване на кафе или на шопинг в Парадайс мол.

                                    Важно

На заниманието не се допускат болни деца. Болните деца ще бъдат връщани, за да се предпазят здравите деца и ще се таксува запазеното им място.
Ако сте възпрепятствани да се включите в заниманието и сте запазили място за участие, моля да ни уведомите своевременно, за да може освободеното място да се заеме от друго желаещо дете.

Центърът ни се намира в най- новата част на София, кв.Кръстова вада, ул.Сашо Николов – Сладура 7, на 8 минути пеша от Парадайс мол!

Носете си чехли или други подобни чудеса!

Очакваме ви с нетърпение!!

Запишете се