МОДЕРНИ ТАНЦИ с магнетичната Боги. Всeки вторник от 18:00 часа.

Заповядайте на модерни танци с Боги всеки вторник от 18:00 часа!

Нашата цел е децата да растат здрави, енергични и креативни, с модерните танци ние помагаме за тяхното физическо и емоционално развитие.

Освен с качествата си да „лекува“ душата, танцът има съществени предимства в подобряването на нашето здраве. Изследванията показват, че танцуването може да подобри менталното състояние на човек като стимулира производството на хормона на щастието. Готови ли сте да дарите щастие на детето си чрез движение на тялото му?

ЗАПИСВАНЕ

„Ние сме не просто танцова  школа, това към което се стремим е да изградим една по-специална общност, общност на подкрепа, на приятелство и семейна среда!“

 

Модерните танци дават много алтернативи. Една от основните ни цели е, че даваме  възможност на децата да изявят себе си, да развият повече умения, както комуникативни, така и физически. На всички е ясно, че средата в която живеем е изключително важна за психическото и физическото развитие на децата . Днес децата се движат малко, прекарват времето си вперили поглед в телефона или в компютъра. При нас децата обичат да танцуват, да се забавляват, да творят.       

Знания, които се придобиват:

Умения, които се развиват:

Децата да усвоят нови движения, техники и се научават да изразяват себе си чрез въображение и креативност.

Възпитаването на любов към танца от ранна детска възраст събужда творческата страна у децата. 

  • концентрация
  • работа в екип
  • постоянство и упоритост
  • адаптивност

Отзиви от родители

„Прекрасно и уютно местенце за развитие на талантите и творческия дух на децата. Място, където да се развият като личности. Занимания водени от интересни хора. Поздравления за Меги и Лили за всеотдайното отношение към децата и позитивното настроение към родителите:):):)“

Анелия Алексиева

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Безплатни ДЕМО уроци

Демо урокът е най-добрият начин да разберете дали модерните танци са подходящи за вашето дете, ако имате съмнения.

В рамките на 60 мин. детето ще научи нови движения, ще танцува и ще се забавлява. Така може да разберем, ние и вие, дали танците са подходящи за вашето дете.

БЕЗПЛАТЕН УРОК

Запишете се

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest