Модерни танци за деца

Модерни танци за деца

Модерни танци за деца

Нашата цел е децата да растат здрави, енергични и креативни. С модерни танци ние помагаме за тяхното физическо и емоционално развитие.

Освен с качествата си да „лекува“ душата, танцът има съществени предимства в подобряването на нашето здраве. Изследванията показват, че танцуването може да подобри менталното състояние на човек като стимулира производството на хормона на щастието. Готови ли сте да дарите щастие на детето си чрез движение на тялото му?

“Ние сме не просто танцова  школа, това към което се стремим е да изградим една по-специална общност, общност на подкрепа, на приятелство и семейна среда!“

Предлагаме ви да разтледате страничката на балетната ни школа:  https://bit.ly/2YDwu98

Модерните танци дават много алтернативи. Една от основните ни цели е, че даваме  възможност на децата да изявят себе си, да развият повече умения, както комуникативни, така и физически. На всички е ясно, че средата в която живеем е изключително важна за психическото и физическото развитие на децата . Днес децата се движат малко, прекарват времето си вперили поглед в телефона или в компютъра. При нас децата обичат да танцуват, да се забавляват, да творят.   

Модерните  танци с Боги са падходящи за деца от 6 до 12 години.

Знания, които се придобиват:

Умения, които се развиват:

Децата да усвоят нови движения, техники и се научават да изразяват себе си чрез въображение и креативност.

Възпитаването на любов към танца от ранна детска възраст събужда творческата страна у децата. 

  • концентрация
  • работа в екип
  • постоянство и упоритост
  • адаптивност

Отзиви от родители

“Прекрасно и уютно местенце за развитие на талантите и творческия дух на децата. Място, където да се развият като личности. Занимания водени от интересни хора. Поздравления за Меги и Лили за всеотдайното отношение към децата и позитивното настроение към родителите:):):)”

Анелия Алексиева

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Безплатни ДЕМО уроци

Демо урокът е най-добрият начин да разберете дали модерните танци са подходящи за вашето дете, ако имате съмнения.

В рамките на 60 мин. детето ще научи нови движения, ще танцува и ще се забавлява. Така може да разберем, ние и вие, дали танците са подходящи за вашето дете.

Модерни танци за деца
Модерни танци за деца
Модерни танци за деца
Модерни танци за деца
Модерни танци за деца
Модерни танци за деца

Цена

Цена за посещение 12 лв.

Такса за месец (4 посещения) 40  лева.

Цената за второ и трето дете от семейство е 10 лв.

Участието е само с предварително записване на номер 0889545775 или в платформата за записване в края на страничката!

Важно!

ЗА ДЕЦАТА

Когато идвате на модерни танци, не забравяйте да си вземете тениска, защото много ще се разгорещите и удобни обувки или маратонки, за да ви е удобно да танцувате!

ЗА МАМА И ТАТКО

Спокойно може да оставите децата по време на репетицията при нас и вие да се насладите на един час шопинг или на кафе в Парадайс мол, който се намира на 8 минути пеша от УЧЕБНИЦА “9 музи”!

Ако един час не ви е достатъчен ние ще се грижим за вашето дете и след репетицията с игри и различни занимания. Цената на един час престой при нас извън репетицията е 15 лева. 

Запишете се