Иновативна програма за бременни. Вторник и четвъртък от 10:00 часа.

Заповядайте в УЧЕБНИЦА „9 музи“ във вторник и четвъртък от 10:00 часа на ИНОВАТИВНА ПРОГРАМА ЗА БРЕМЕННИ.

Щастливи сме да Ви запознаем с една нова за нашия център дисциплина. Тя е специално за бъдещи мами. Точно така, говорим за иновативна програма за бременни. Тя има за цел подобряване на физическото, психическото и емоционалното състояние на жената в предродов период, а натоварването е адаптирано според различните триместри като се използва и диференцирания подход. Програмата е подходяща също и за постродов период, но до 3-я месец, както и за жени раждали – секцио. Тя е научно защитена и има социален характер.

Системното практикуване на ИНОВАТИВНАТА ПРОГРАМА по време на бременност стимулира сърдечната и дихателна функция, способства за запазване на теглото в граници. Освен това тя укрепва цялостно скелетната мускулатура и гръбначния стълб, повишава тонуса, подобрява настроението и подготвя бъдещата майка за раждането. И най-важното работи за качество на фетуса (плода).

Тази специализирана, иновативна Програма  от два основни модула – Гимнастика и Психопрофилактика и един периодичен – Функционален контрол е разработена през 2010 година от  доц. Ирина Нешева, доктор – експерт и преподавател по мажоретни спортове, спортна, изправителна, адаптирана гимнастика и гимнастика за жени с нормална бременност в Национална спортна академия, София.  Тя е автор, създател, лектор, обучаващ и изпълнител на тази Програма: https://www.facebook.com/GymFitMama/, чиято методика има защитено авторско право, а в Патентното ведомство е под регистрационен № 93724 от 04. 05. 2016 година.

Участие само след предварително записване на номер 0886787899 или 0889545775. Побързайте защото местата са само 6 и се запълват бързо!

Заниманията стартират от 1 октомври 2019 г. и щи се провеждат всеки вторник и четвъртък от 10:00 до 11:30 часа.

Цена на посещение е 20 лв.

Очакваме ви!

Запишете се

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest