Авиационни курсове

„Учебница 9 музи“ съвместно с Център за авиационни и космически науки „Младият авиатор“ ви предлагаме следните авиационни курсове:

„Школа за деца-пилоти“.
В школата се включват курсове за деца от 5 до 8 клас и от 9 до 12 клас.
Обучителния курс съдържа теория и практика.
Участниците ще получат теоритични познания за устройствата и управлението на самолета, теорията на полета, излитане, кацане, пилотиране в сложни метеорологични условия, кацане в аварийна ситуация и др.
Всичко научено по време на курса участниците ще приложат на практика на „Фотоника“ авиосимулатор, който е подходящ за деца. На симулаторът могат да се управлявят самолетите МиГ-29, Су-33, Су-25 и P-51 Phantom и да се изпълняват всички полетни фази над пресечени гористи и планински местности или над пустинен район.
Курсът продължава 5 дни по 3 часа дневно.
Цена 100 лв.

„В света на авиацията“ е курс за основни авиационни познания, който протича в три варианта – за деца от 5 до 8 клас и от 9 до 12 клас и за деца и техните родители.
Участниците този курс ще имат възможност научат основни неща за дейностите в авиацията, видовете самолети и вертолети, конструкция и основни части и системи при самолетите и вертолетите, видовете авиационни двигатели и учебни заведения за професионална авиационна квалификация. Ще се запознаят и с авиационните професии като: пилот-летец (боен пилот), пилот в гражданска авиация, стюард/стюардеса, ръководител въздушно движение (РВД) и авиационен техник.

Курсът продължава 5 дни, по 4 часа на ден.
Цена ……….

Авиационните курсове са подходящи както за момчета, така и за момичета.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest