Курс по рисуване и анимация “МАЛКИ АНИМАТОРИ”. Всеки четвъртък от 17:00 часа

От 6.02.2020 г поради големия интерес отново започва курс по рисуване и анимация “МАЛКИ АНИМАТОРИ”. Той се провежда всеки четвъртък от 17:00 часа.

Всяка седмица децата ще научават основни техники и нови похвати в изобразителното изкуство. Ще навлязат и в тайните на създаването на сценарий, сториборд и анимация. Ще създадем среда, където общуването, разменянето на идеи, изразяването на емоции и научаването на нови неща е неизменна част от процеса.

Курсът е с практическа насоченост към развиване на наблюдателност, съобразителност, самостоятелно вземане на решения, пространствено мислене, аналитични умения, вярна преценка, обмен на идеи. Ще наблягаме на изграждане на умения за перспективни професии като концептуални художници, гейм дизайнери, дизайнери на персонажи и околна среда, 2D и 3D аниматори, режисьори, графични дизайнери, интериорни дизайнери, архитекти и други модерни професии.

Курсът „Малки аниматори“ е с продължителност десет седмици и е разделен на два модула „Рисуване“ и „Анимация“.

Модул I – Рисуване

  1. Перспектива II
  2. Човешкото тяло
  3. Портрет
  4. Цветознание
  5. Темперни бои
  6. Пастели
  7. Работа с глина
  8. Полезни изделия

Модул II – Анимация

  1. История, декор, типажи
  2. Анимация

Подходящ е за деца от 5 до 10 години. Успешно завършилите деца ще получат сертификат.

Начало на курса 6.02.2020 от 17:00 часа.

Курса се провежда всеки четвъртък от 17:00 часа.

Цена за курса 180 лв., като има възможност за плащане на две вноски.

Водещ: Веселина Томова – основател на „Анимация Без Граници“, художник-аниматор и режисьор, педагог по изобразително изкуство и търсач на таланти. https://www.facebook.com/AnimaciyaBezGranici/

Участието в курса е само след предварително записване в платформата в края на страничката или на номер 0886787899 или 0889545775.

Запишете се