Есенна занималня “Умен град на бъдещето”

Учебница „9 музи“ предлага незабравимо приключение за вашето дете през първият ден от есенната ваканция. Много смях, игри и забавления. Децата трябва да опознаят и за създадат умен град на бъдещето.

Заповядайте на 1 ноември от 9 часа , когато започва нашата Есенна Занималня “УМЕН ГРАД НА БЪДЕЩЕТО”

Децата ще научат какво е това умен град, какви умни неща и умни институции се намират в него и как функционира един такъв град. В процеса на работа децата ще трябва да създадат макет на свой умен град с умни къщи, умни паркове, умни автомобили, умно здравеопазване, умен транспорт и т.н.

Опознавайки различните аспекти на градовете на бъдещето децата развиват качества необходими за израстването на всяко дете: креативно мислене, комуникация, любопитство, инициативност, постоянство и упоритост, адаптивност, работа в екип, лидерство.

Нека децата да си носят книжката, която четат в момента, защото ще четем 1 час!

Започваме в 9:00 часа и приключваме в 17:00 часа.
Занималнята е подходяща за деца от 6 до 12 години.

Осигуряваме плодова закуска и следобедна закуска. Плодове, сок и минерална вода през целия ден. Обяда може да бъде приготвен вкъщи или да поръчаме кетъринг.

Цени
Цената за един ден е 25 лв.,

Изисква се предварително записване за занималнята на 0886787899 или  0889545775 или попълнете формата за регисктрация в края на страничката, защото местата ни са ограничени!

Запишете се