Йога на схема

ВМЕСТО ДА ВЗИМАТЕ ХАПЧЕТА, ВЗЕМЕТЕ СЕСИЯ СМЯХ!

Заповядайте всяка сряда от 18:00 часа на сесия по ЙОГА НА СМЕХА в УЧЕБНИЦА „9 музи“!

Всички знаем, че смехът е най-доброто лекарство. За съжаление, в днешни дни, все по-рядко ни се случва да си намерим повод да се разсмеем. Това ни кара да се питаме: как да внесем повече смях и радост в живота си?
Йога на смеха е единствената техника, която позволява да се постигне продължителен, здравословен смях без това да изисква някакво познание, чувство за хумор или актьорски умения.

Сесиите започват с леки, загряващи упражнения, които включват разтягане, скандиране, пляскане с ръце и раздвижване на тялото. Заниманието продължава с игри, пеене и упражнения за смях, които се редуват с дихателни техники.

Йога на смеха се упражнява както от възрастни, така и от деца. В УЧЕБНИЦА „9 музи“ препоръчваме родителите да участват заедно с децата си, защото по този начин се засилва емоционалната връзка между дете и родител. Тя е преживяване, което е свободно и премахва задръжките, но най-важното както за детето, така и за родителя е, че всеки един вижда другия в своята детска игривост и непринуденост и никога няма да забрави това пълноценно прекарано време!

С редовното практикуване на йога на смеха постепенно се преодолява стеснителност и проблеми в общуването, ниско самочувствие и страх от грешки. Креативните игри, включени в заниманието, развиват наблюдателността, концентрацията, спонтанността и изобретателността. Идеята е да възпитаваме в себе си четирите елемента на радостта – смях, танци, пеене и игра.

Родителите са важна част от живота на децата си и играят голяма роля в развитието им. Затова ние каним във всяко наше занимание да участват и родителите заедно с децата си!

Сесиите по йога на смеха се водят от сертифицирани инструктори и са подходящи за деца над 5 годишна възраст. Заповядайте 10-15 минути по-рано, за да се адаптирате към обстановката. Ако вие или децата ви похапвате преди сесията, нека да не е обилно.

Йога на смеха не е скъпо удоволствие и е под формата на социален клуб, тъй като финансовото изражение е във вид на дарение. По принцип при други видове йога таксите са между 10-15 лева.

Очакваме Ви, разкажете на приятели и познати, доведете ги и вижте що е то Йога на смеха. Хо-хо-ха-ха-ха.


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest