Програма на заниманията и събитията през 2019/2020 г. в УЧЕБНИЦА „9 музи“ 

  1. Дизайн шампиони – Дизайн шампиони и образователната програма  на Red Paper Plane. Тя е единствената, готова за прилагане, програма за деца с дизайн мислене, разработена от университета Станфорд. В основата и са образователни проекти, наречени мисии, свързани с различни професии и човешки дейности.
  2. Авиационни курсове – Авиационние курсове се провеждат съвместно с „Детски център за авиационни и космически науки „Младият авиатор““. Водещ на курсовете е Виктор Веселинов (Вито), неговата цел е да популяризира професиите свързани с авиацията и да обогати знанията на децата  и младите хора с основните авийционни прознания.
  3. Театрална школа –  „Театрална учебница“ е осеммесечен курс по актьорско майсторство и е подходущ за деца от 9 до 13 години. Протича в две нива и цели да запознае децата с основите на театралното изкуство, изграждането на роля, работата с текст, усвояването на комуникация и дисциплина, изготвяне на етюди или откъси от представления. На края на курса децата ще имат реална възможност да се изявят на сцената.
  4. Курс по рисуване и анимация „МАЛКИ АНИМАТОРИ“ – Учебница „9 музи“ и ателие „Анимация Без Граници“ предлагат възможност от началото на октомври 2019 Г Вашето дете да се включи в курса „Малки аниматори“.  Курсът е с продължителност десет седмици и е разделен на два модула „Рисуване“ и „Анимация“. Подходящ е за деца от 5 до 10 години. Успешно завършилите деца ще получат сертификат.
  5. Курс по РОБОТИКА – Роботиката е подходящ и много интересен за учениците начин да научат програмиране, да опознаят съвременните технологии и да се докоснат до различни науки! По време на курсовете се тренират и важни индивидуални умения, полезни за личностното и професионално развитие на учениците в бъдеще. Занятията по роботика обхващат разнообразни теми, съобразени с интересите и възрастта на учениците между 1 и 10 клас.
  6. Курс по ораторско майсторство за деца – Умението на децата да говорят успешно пред група от хора и да комуникират ще им помогне както в училище, така и в бъдеще. И колкото по-рано децата усвоят това умение, толкова повече възможности ще се откриват пред тях и те ще успяват да се възползват от тях. Курса е с продължителност 8 месеца и през това врме децата ще се научат, как да представят уверено и с усмивка информация, която ги вълнува, ще научат полезни знания и ще учат за себе си. Курсът е подходящ за ученици от 6 до 12 клас. Обучител: Мартин Братанов – Съоснователн на “Проек По-Знание”, Лектор и учител в ЧСУ Рьорих
  7. Арт школа – Чрез прилагането на различни арт техники целим да развиваме креативността и сръчността при децата. Заедно с Тони  Младенова децата ще се занимават с декупаж, ще изработват цветя от хартия, ще рисуват върху текстил, стъкло и дърво, ще се занимават с оригами  и др. 
  8. Йога на смеха – С редовното практикуване на йога на смеха постепенно у децата се преодолява стеснителност и проблеми в общуването, ниско самочувствие и страх от грешки. Този вид йога спомага да се премахнат задръжките и да се развие усещане за детска игривост и свобода. Идеята е да възпитаваме в децата четирите елемента на радостта – смях, танци, пеене и игра.
  9. Танци:

– балет в Учебница „9 музи“, заедно с Ваня Зографова (балерина и педагог с дългогодишен опит) целим  да популяризираме изкуството на танца и изяществото на балета сред децата и техните родители.

  -модерни танци с Боги – заедно с лъчезарната и магнетична Богомила децата ще навлязат в магията на модерните танци. Нашата цел е децата да растат здрави, енергични и креативни, тук ние помагаме за тяхното физическо и емоционално развитие.Забавна математика – Уникална методика за извънкласна дейност за деца от 4 до 8 годишна възраст за развитие на критично мислене, увереност и творчески подход за справяне с различни ситуации.

10. Интерактивен английски език – Пригответе се за приказно преживяване и забавно обучение, което ще достави удоволствие на вашето дете.Курса ще протече посредством много песни, истори, игри, филмчета на Дисни и интерактивни упражнения с предизвикателства и награди, чрез които детето лесно ще запаметява нови изрази и думи.Чрез виртуално пътуване до различни англоговорящи страни по света детето ще се запознае с други култури и обичаи и ще обогати знанията си по английски език.

11.За най-малките до 6 годишно възраст:

– ,,Бейби учебница,, – за деца до 3 годишно възраст-курс за ранно детско развитие, включва монтесори уптажнения, съчетани с много движение и музика, първи стъпки в социализацията.

-Актьорско майсторство за най-малките от 3 до 6 години – да навлезнем в изкуството с игри. Децата усъвършенстват уменията си за говор, движение, игра импровизация, чрез упражнения и активни задачи, работа с кукли, реквизит и костюми.

12.Уникални рождени дни

Това са тематични рожденни дни, които вашето дете няма да забрави. Ще се забавлява заедно със своите гости!

Предлагаме: Космическо парти,  Експедиция до Северния полюс, Ескимоско парти, Автомобилно парти, Сладко парти, Театър парти, Околосветско парти.

Заниманията започват от 29 септември. Свържете се с нас, за да проверите кога са откритите безплатни уроци, за всяко от заниманията ни или натиснете бутона!


Запишете се

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest