POP-UP FESTIVAL за междуранодния ден на детето.

Заповядайте на 28 и 29.11. от 18:00 до 20:00 часа в УЧЕБНИЦА “9 музи” да празнуваме заедно Световния ден на Децата – 20 ноември, като се включим заедно с още над 100 държави от целия свят в POP-UP FESTIVAL.

Датата 20 ноември отбелязва годишнината от подписването на Конвенцията за правата на детето, а целта на фестивала според ООН е: “На този ден да подкрепим и отпразнуваме правата на децата и чрез диалог, и активни действия, да продължим да изграждаме положителна и приятелска среда на живот за всички деца по света.”

На фестивалът са поканени всички деца и възрастни – родители, учители, млади лидери, всички които усилено работят за добруването на децата.


Фестивалните инициативи са игри, дискусии, рисуване, песни, танци и приятни задачи към децата, които целят да развият детската емоционална интелигентност и да създадат нови приятелства.

На 28 и 29.11. по време на фестивала в УЧЕБНИЦА “9 музи” ще проведем множество приятни и забавни активности за децата. Всяка активност има за цел да помогне на детето да разпознава, изразява, осъзнава и регулира своите емоции, да е отворено към другите, да покаже съпричастност.

Фестивала е безплатно събитие и може да включите вашето дете и самите вие да вземете участие след предварително записване на 0886787899 или 0889545775 или във формата за регистрация в края на страницата!

Запишете се