Танци – класически балет и модерни танци

КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ

УЧЕБНИЦА „9 музи“ и балетна школа “Вариация Z” ви каним да потанцувате с нас класически балет!

Танците са чудесно, забавно и здравословно занимание за всички деца. Запознаването на децата с танците в ранна възраст ще развие любов към изкуството, танца и естетиката, ще усили усещането за ритъм и движение, ще възпита полезни навици за двигателна култура, здравословен начин на живот, социализация и дисциплина.

Балетът дава възможност на децата да усвоят нови движения, техники и да изразяват себе си чрез въображение и креативност. Възпитаването на любов към танца от ранна детска възраст събужда творческата страна у децата и страст към изкуството. В часовете по класически балет децата се запознават с основите на танца и се развиват техните естествени заложби за движение и забавление. С помощта на Ваня Зографова, нашия тонцов педагог децата откриват своята музикалност, координация, грациозност и въображение в приятна среда. Децата ще изучават различни техники, правилни позиции, ще развиват своята двигателна култура и координация, ще се научат да контролират своите движения, ще усвоят баланса и ще заздравят мускулатурата си.

ПРОГРАМА

Класически балет за малки балерини.
Подходящ за деца от 4 до 10 години.
Всеки вторник и четвъртък от 18 до 19 часа

Цена на посещение за дете е 12 лева

Цена на посещение за дете и родител е 15 лева

Такса за един месец за дете е 65 лв., а за дете и родител е 90 лв.

 

МОДЕРНИ ТАНЦИ С БОГИ

Танцът не е просто забавление – той е необходим витамин за Вашето здраве!

Освен с качествата си да „лекува“ душата, танцът има съществени предимства в подобряването на нашето здраве. Изследванията показват, че танцуването може да подобри менталното състояние на човек като стимулира производството на хормона на щастието. Готови ли сте да събудите щастието, докато раздвижвате тялото и духа си?

Нашата цел е децата да растат здрави, енергични и креативни, тук ние помагаме за тяхното физическо и емоционално развитие.

Модерните танци дават много алтернативи. Една от основните ни цели е, че даваме  възможност на младите хора да изявят себе си, да развият повече умения, както комуникативни, така и физически. На всички е ясно, че средата в която живеем е изключително важна за психическото и физическото развитие на децата . Много от младите хора бездействат, бягат от часовете в училище, събират се по паркове и градинки, скучаят. При нас се събират момичета и момчета на различни възрасти, които обичат да танцуват, да се забавляват, да творят.       

При нас децата се подготвят и за много неща от живота на възрастните. Боги (Богомшло Михайлова – ръководител на щколата по модерни ганци) държи на дисциплината, на отговорността, на концентрацията по време на репетиция. Тъй като самата тя вярва, че трябва да даваш най-доброто от себе си, за да получиш най-доброто, винаги поощрява децата да правят същото, когато са в залата. 

В школата по модерни танци се преподава история на танца, техника, стилове, ритмика, музикалност, импровизация и най-вече как да предаваме емоция чрез движение!”

Богомила Михайлова е хореограф, която преподава различни стилове:

  • танцуване чрез приказка, оставя децата да импровизират, да творят и сами  да измислят танц.
  • шафъл танц
  • хора.

Тя показва на децата как да тренират правилно и ефективно, за да постигнат максимално добри резултати. Освен ритмичност и музикалност, в класовете й има и доза кардио – подскоци, клякания, игри.                                                   Прибавете към тези упражнения и добре подбраната от нея музика и имате един невероятен клас !

„Танцът е скритият език на душата.“ Той е уникална форма на физическа активност. 

Модерните танци с Боги се провеждат всяка сряда  от 17:00 до 18:00 часа.

Цена 12 лв. на дете                                                                                     

 

Запишете се