Театрална школа за деца

Театрална школа за деца

Уникално и единствено по рода си обучение за изграждане на личността и усвояване на актьорското майсторство за деца и техните родители.

Чрез специално разработена програма в партньорство с Холандски и Италиански специалисти, курса дава възможност на децата да научат как да контрилират себе си и как да използват методите на изкуството и актьорското майсторство в живота си, както и да усвоят основни знания за театъра и ролята. Същевременно с това техните родители могат да присъстват изцяло по време на курсовете и да се включват наравно с децата си, за да изпитат заедно различни преживявания и емоции.

Разгледайте курса ни по ораторско майсторство за деца: https://9musesbg.com/9muses/oratory/

Вижте как се справят малките актьори!

Родителите заедно с децата си ще могат открито да се забавляват и комуникират едни с други чрез различни игри, процеси и активности, да експериментират и родителите да следят развитието на децата си.
 
Програмата е разработена в 2 основни части, като първата се базира на богатия опит на ръководителя (актьора Иво Йончев) в различни интернационални проекти за личностно развитие и младежки активности и използва различни техники от неформалното обучение, меките умения, театъра, танците и др. Втората част е базирана на дългогодишния опит на ръководителя като професионален актьор в български и чуждестранни кино и телевизионни проекти, театрални проекти и др.
 

Знания, които се придобиват!

Умения, които се развиват!

 • Научат се да съчетават вербалната и невербалната си комуникация;
 • Научат се да познават по-добре себе и да владеят емоциите си;
 • Да имат куража да откриват нови неща в самите тях и в хората около тях;
 • Да се научат да работят в екип и да разчитат един на друг;
 • Да станат по-търпеливи и постоянни в действията си;
 • Да станат по-отговорни относно поетите от тях ангажименти.
 • Подобряват комуникационните си умения и начина си на изказ;
 • Развиват умението си за говорене пред публика;
 • Подобрят своите реторика и гласово-говорни данни;
 • Подобрят своята физика, ритмичност и музикалност;
 • Да развият лидерските си умения;
 • Да развият умението си да изслушват и да наблюдават;
 • Да развият силно личната си мотивация и желанието за успех;
 • Да обогатят въображението и изобретателността си;
 • Да провокират интереса си към четенето и изкуството.

Отзиви от родители

Прекрасно и уютно местенце за развитие на талантите и творческия дух на децата. Място, където да се развият като личности. Занимания водени от интересни хора. 

     Анелия Алексиева

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Безплатни ДЕМО уроци

Демо урокът е най-добрият начин да разберете дали актьорското и театрално майсторство са подходящи за вашето дете и вас самите, ако имате съмнения.

В рамките на 90 мин. заедно с детето си ще участвате в различни процеси и игри, ще придобие увереност и ще радбере, че не е толкова страшно да бъдеш актьор и да излезеш на сцена. Така може да разберем, ние и вие, дали театйра е актьарското майсторство са подходящи за вашето дете.

Театрална школа за деца
Театрална школа за деца
Театрална школа за деца

За кого е подходящ курса?

За деца между 7 и 14 години.

Максимум участници – 12 деца

Продължителност

Школата протича в 12 срещи. Продължителността на всяка среща е 120 минути.

Курса започва през месец март 2020 година.

Цена

Пълната цена на курса е 320 лева за едно дете, а за всяко следващо дете от семейството е 300 лева като има възможност за плащане на две вноски.

Ние държим да ви подкрепяме и много се радваме, когато родителите се включват в нашите занимания и затова решихме 😃🥰 да не увеличаваме цената при участие на родителите. Тя остава 320 лв. и един от родителите може да се включи безплатно.

Подаръците не са свършили до тук. Получавате безплатен билет за постановката „Кризисен център“, в която участва ръководителя на школата актьора Иво Йончев.

В цената на курса са включени зала за репетиции, осигуряване на ръководител на курса, посещение на репетиции на театрална постановка в столичен театър, осигуряване на материали за работните процеси, организация на концерт след края на курса.

В цената не са включени разходи от личен характер, транспорт и др.

Преподавател

Театрална школа за деца

Иво Йончев е български актьор, роден на 19 Август в гр. Плевен, България. Завършва „Актьорско майсторство за театрално и филмово изкуство“ в Нов Български Университет през 2008г. в класа на проф. Цветана Манева и проф. Васил Димитров. По време на обучението си преминава през допълнителни специализации по актьорско майсторство при проф. Крикор Азарян, Христо Мутафчиев и Снежина Петрова, както и по режисура при проф. Възкресия Вихърова и Десислава Шпатова. 

Театралните му роли започват в ДКТ „Иван Радоев“ гр. Плевен през 2000г и продължават в редица постановки в ДТ „Сълза и Смях“, ТР „Сфумато“ и ДКТ „Васил Друмев“. През 2012г. дебютира и като режисьор на новаторския спектакъл „Когато котката я няма“. От 2004г. започва участията си в телевизионни реклами, филми и сериали, като през 2006г. печели кастинг за водещ на музикалното предаване „ИскаММ“ по ТВ ММ където работи 1 година. По-голяма популярност получава след ролята му в ТВ сериала на БНТ „Под Прикритие“ (2011г – 2014) като инспектор Манолов от ГДПОБ. Следват участия в сериалите „Връзки“ (2015) и „Столичани в повече“ (2015), както и роля в игралния филм „Можеш ли да убиваш“ (2019). Едни от последните проекти в които взима участие са театралната постановка „Агенти“ по пиесата „Гленгари Глен Рос“ с режисьор Владимир Пенев в ролята на Дейвид Мос и „Кризисен център“ на Михаил Казаков с режисьор Съби Събев в ролята на Константин.
Линк към участието

Важно

Необходимо е в началото на курса да попълните декларация, че сте съгласни детето ви да бъде снимано. Понеже в процеса на курса е необходимо заснемане на видеа при представянията на всеки участник в школата

Театрална школа за деца

Запишете се