Театрална школа за деца

театрална школа за деца

Уникално и единствено по рода си обучение за изграждане на личността и усвояване на актьорското майсторство за деца и техните родители.

Чрез специално разработена програма в партньорство с Холандски и Италиански специалисти, курса дава възможност на децата да научат как да контрилират себе си и как да използват методите на изкуството и актьорското майсторство в живота си, както и да усвоят основни знания за театъра и ролята. Същевременно с това техните родители могат да присъстват изцяло по време на курсовете и да се включват наравно с децата си, за да изпитат заедно различни преживявания и емоции.

 

Вижте как се справят малките актьори!

Родителите заедно с децата си ще могат открито да се забавляват и комуникират едни с други чрез различни игри, процеси и активности, да експериментират и родителите да следят развитието на децата си.
 
Програмата е разработена в 2 основни части, като първата се базира на богатия опит на ръководителя (актьора Иво Йончев) в различни интернационални проекти за личностно развитие и младежки активности и използва различни техники от неформалното обучение, меките умения, театъра, танците и др. Втората част е базирана на дългогодишния опит на ръководителя като професионален актьор в български и чуждестранни кино и телевизионни проекти, театрални проекти и др.
 

Знания, които се придобиват!

Умения, които се развиват!

 • Научат се да съчетават вербалната и невербалната си комуникация;
 • Научат се да познават по-добре себе и да владеят емоциите си;
 • Да имат куража да откриват нови неща в самите тях и в хората около тях;
 • Да се научат да работят в екип и да разчитат един на друг;
 • Да станат по-търпеливи и постоянни в действията си;
 • Да станат по-отговорни относно поетите от тях ангажименти.
 • Подобряват комуникационните си умения и начина си на изказ;
 • Развиват умението си за говорене пред публика;
 • Подобрят своите реторика и гласово-говорни данни;
 • Подобрят своята физика, ритмичност и музикалност;
 • Да развият лидерските си умения;
 • Да развият умението си да изслушват и да наблюдават;
 • Да развият силно личната си мотивация и желанието за успех;
 • Да обогатят въображението и изобретателността си;
 • Да провокират интереса си към четенето и изкуството.

Отзиви от родители

Прекрасно и уютно местенце за развитие на талантите и творческия дух на децата. Място, където да се развият като личности. Занимания водени от интересни хора. 

     Анелия Алексиева

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Безплатни ДЕМО уроци

Демо урокът е най-добрият начин да разберете дали актьорското и театрално майсторство са подходящи за вашето дете и вас самите, ако имате съмнения.

В рамките на 90 мин. заедно с детето си ще участвате в различни процеси и игри, ще придобие увереност и ще радбере, че не е толкова страшно да бъдеш актьор и да излезеш на сцена. Така може да разберем, ние и вие, дали театйра е актьарското майсторство са подходящи за вашето дете.

театрална школа за деца
театрална школа за деца
театрална школа за деца
театрална школа за деца
театрална школа за деца
театрална школа за деца

Преподавател:

Иво Йончев е български актьор, роден на 19 Август в гр. Плевен, България. Завършва „Актьорско майсторство за театрално и филмово изкуство“ в Нов Български Университет през 2008г. в класа на проф. Цветана Манева и проф. Васил Димитров. По време на обучението си преминава през допълнителни специализации по актьорско майсторство при проф. Крикор Азарян, Христо Мутафчиев и Снежина Петрова, както и по режисура при проф. Възкресия Вихърова и Десислава Шпатова. Театралните му роли започват в ДКТ „Иван Радоев“ гр. Плевен през 2000г и продължават в редица постановки в ДТ „Сълза и Смях“, ТР „Сфумато“ и ДКТ „Васил Друмев“. През 2012г. дебютира и като режисьор на новаторския спектакъл „Когато котката я няма“. От 2004г. започва участията си в телевизионни реклами, филми и сериали, като през 2006г. печели кастинг за водещ на музикалното предаване „ИскаММ“ по ТВ ММ където работи 1 година. По-голяма популярност получава след ролята му в ТВ сериала на БНТ „Под Прикритие“ (2011г – 2014) като инспектор Манолов от ГДПОБ. Следват участия в сериалите „Връзки“ (2015) и „Столичани в повече“ (2015), както и роля в игралния филм „Можеш ли да убиваш“ (2019). Едни от последните проекти в които взима участие са театралната постановка „Агенти“ по пиесата „Гленгари Глен Рос“ с режисьор Владимир Пенев в ролята на Дейвид Мос и „Кризисен център“ на Михаил Казаков с режисьор Съби Събев в ролята на Константин.

 

Запишете се