Какъв ще станеш като пораснеш? Опознай различни професии! От 8 февруари, всяка събота от 13:30 до 15:00 часа

На всяко дете е задаван въпроса „Какъв ще станеш като пораснеш?“ и голяма част от децата не могат да отговорят. Затова УЧЕБНИЦА „9 музи“ даваме възможност на децата ви да опознаят различни професии.

 

По време на срещите ни децата не само ще опознаят различни професии, а и ще преживеят професиите. Ще направят макет на сграда, ще преживеят пътешествия, ще пилотират самолет, ще летят в космоса и ще опознаят планетите на Слънчевата система.

Срещите започват на 8 февруари и са с продължителност 4 месеца. В продължение на 4 срещи, всеки месец децата ще откриват и опознават различна професия. Професиите са на базата на дизайн мислене. Ние работим с програма Дизайн шампиони на Red Paper Plane. Тук може да научите повече за програма „Дизайн шампиони“: https://9musesbg.com/9muses/design-champions/

Опознавайки различните професии децата развиват качества необходими за развитието на всяко дете: креативно мислене, комуникация, любопитство, инициативност, постоянство и упоритост, адаптивност, работа в екип, лидерство.
Професионалните ни срещи протичат от 13:30 до 15:00 часа всяка съботаа, ето и програмата, която сме подготвили през всички месеци до лятната ваканция, като си запазваме правото да правим промени при необходимост:

От 8.02. до 29.02. в четири последователни среди децата ще открият и ще опознаят професията на АРХИТЕКТА. Ще научат какво представлява ателието на архитекта и как му хрумват идеите за сградите. Как се правят чертежи и накрая децата трябва да направят сами макет на сграда. Датите, през които ще се проведе мисия архитект са 8, 15, 22 и 29.02.2020г.

 

Отзиви от родители

“Чудесен екип, който с интересната си програма, мотивира децата да се учат, забавляват и разкриват себе си!”

Стефка Николова

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Безплатни ДЕМО уроци

Демо урокът е най-добрият начин да разберете дали модерните танци са подходящи за вашето дете, ако имате съмнения.

В рамките на 60 мин.детето ще научи нови движения, ще танцува и ще се забавлява. Така може да разберем, ние и вие, дали танците са подходящи за вашето дете.

От 07.03.2020 г. в продължение на четири среди ще бъдем АРКТИЧЕСКИ ОТКРИВАТЕЛИ. Децата ще научат какво е да си откривател и ще се запознаят с известни откриватели и как са били създадени картите и са открити континентите. Накрая децата ще преживеят истинска откривателска експедиция до Арктика. През март и април ще се проведат две от арктическите ни мисии, в които децата ще открият и опознаят култула в Арктика. Датите за провеждане на мисия Откривател през март са 7, 14, 21 и 28.03.2020г.

От 04.04. 2020г. започва мисия ПЪТЕШЕСТВЕНИК. За какво се сещате, когато чуете Гренландия? Големият остров на картата, който всъщност не е толкова голям? Гигантска ледена шапка, глетчери, китове, полярни мечки, северно сияние, дива и чиста природа? С тази мисия ще се отправим на пътуване в Гренландия и ще се запознаем с хората, който живеят там и обединяват в себе си приказната природа, трудния климат, миналото и настоящето на ескимоската култура. Дацата ще си направят ескимоски гривни, иглу и ще пеят и танцуват като ескимосите. Ще научат и как се казва на ескимоски „здравей“, „как си“ и „лека нощ“. Датите за провеждане на мисия Пътешественик са 04 и 25,04.2020 г. и .9 и 16.05..2020 г.

От 23.05.2020 г. Какво ли е да си КОСМОНАВТ днес, когато откриваме нови галактики и говорим за хора на Марс? С тази мисия децата ще опознаят работата на космонавтите, техните мисии и облекло, ще разгледат видове космически апарати и планетите в Слънчевата система. След това ще изберат планета и мисия, ще се разделят на екипажи и ще изпълнят мисията си с космическия апарат, който са направили. Малките космонавти ще имат възможността да пилотират самолет на авиосимулатор, който е пригоден спациално за деца! Датите за провеждане на мисия Космонавт 23 и 30.05,2020 г и 6 и 13.06.2020г.

Лятна занималня на професиите и науката

Продължителност на заниманията

Всяка събота, започваме в 13:30 часа и приключваме в 15:00 часа

Цени

Цената на една мисия е 70 лв (като една мисия включва 4 посещения по час и 30 мин, така цената на час е 11,70 лв.),

На единично посещение е 19 лв.,

Две деца от семейство ползват отстъпка и цената за тях е по 60 лева за дете.

Ако имате тризнаци – плащате две пълни такси, а третото ви дете посещава Клуб „Млад откривател“ безплатно.

Допълнително се заплащат различни посещения, летенето с авиосимулатор, пътувания и други!

Къде се намира:

София, Кв.Кръстова вада, ул.Сашо Николов – Сладура 7

Как да стигна:

УЧЕБНИЦА“9 музи“ се намира на 8 минути пеша от Метростанция „Витоша“ и Парадайз мол.

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

0889 54 57 75
www.9musesbg.com
Facebook: www.facebook.com/9musesbg

*Необходимо е предварително записване:

Изисква се предварително записване за занималнята или за отделните занимания, защото местата ни са ограничени!

За записване и повече информация може да се обадите на телефон 0886 78 78 99, 0889 54 57 75

За кого:

Подходящо за деца от 6 до 12 години.

Спокойно може да оставите децата по време на срещите при нас и вие през това време да се насладите на шопинг или на кафе в Парадайс мол, който се намира на 8 минути пеша от УЧЕБНИЦА “9 музи”!

Запишете се